petek tamiri Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

In later on a long time, the family members company moved to Istanbul a various multicultural town full of colour and character.

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Alüminyum petekler ısı performansı ve dayanıklık açısından en çOkay tercih edilen modeldir. Her yapı malzemesinin kendine göre bakımı mutlaka vardır. En sağlam demirin bile korozyona uğramaması için belirli aralıklarla boya yapılırken peteklerin neden olmasın.

Kombiciler, gerekli ekipmanlar ile sizing hizmet verirler. Doğalgaz yanıcı ve patlayıcı bir gaz olması sebebi ile koruyucu maske ile çalışılması gerekmektedir, bu sayede ortaya çıkabilecek iş kazaları da engellenmiş olacaktır.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Petek temizliğinde tortu ve çamurların sıcaklığı engellemesi devamlı ısı ayarlarının yüksek seviyede olmasına neden olur. Petek temizletmek için ödediğiniz tutarın kat kat fazlasını ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Bu fazla maliyeti ortadan kaldırmak adına petek bakımını aksatmamanız önerilir. Böylece tam ve verimli bir şekilde eviniz ve iş yerleriniz ısınacaktır. Ekonomik bir hizmetin yanı sıra kalıcı bir hizmettir.

Yanlış kullanımda doğalgaz faturası oldukça yükselecek ve eviniz yeterince ısınmamış olacaktır.

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik ve kolay hale geliyor.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Bütün kombi işlerini yapabilirim.bu işle ilgili sertifikam mevcuttur.evden kombiniz alınıp rezervasyonu yapılıp tekrar monte edilir.Petek temizliği musluk değişimi ve satışı yapılmaktadır.Bilgi üniversitesi teknik servisinden emekliyim

Su sızdıran boyalı veya boyasız, steel veya plastik kalorifer peteği delik tamiri, havlupan delik tamiri için; epoksi macun kullanabilirsiniz. Kılcal çatlaklarda ve boyasız peteklerde ise; steel epoksi yapıştırıcısı kalorifer petek delik tamiri için uygundur.

Bu yapıştırıcılar, sadece bir miktar basınca dayanabilir. Bu nedenle, kombi basıncınızın one-1,five seviyesinden petek tamiri daha yukarıda olmadığına emin olun. Delik kalorifer peteğini tamir ettikten sonra boyamak isterseniz; “Petek Boyama” yazımıza linki tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Report this wiki page