Fascination About istanbul petek servisi

Wiki Article

istek açtıktan 2 saat içinde gelip temiz ve düzenli saygılı bir usta aldı para son kuruşuna kadar hakkını verdi yaptırdığımız işlemi hızlı ve istediğim gibi çözüme kavuşturdu tereddütsüz işinizi yaptırabilirsiniz

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa dilemma kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa dilemma tesisattan kaynaklanıyordur.

İstanbul radyatör petek temizliği hizmetini araştırırken aşağıdaki özelliklere mutlaka dikkat etmelisin;

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Armut, İstanbul petek temizliği hizmetinde ihtiyacına en uygun firmadan hizmet alabilmen için en iyi hizmet verenlerle buluşguyı sağlar! Tek yapman gereken hizmet detaylarını anlatan soruları yanıtlayıp talep oluşturmak.

Eski petekler ısınmıyor olabilir. uzun yıllar önce takılmış ve artık işlevini kaybetmiş eski petekleri değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kiracı iseniz evdeki petekler ısınmıyor diye tabi ki ev sahibi ile konuşguyız gerekecektir.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde istanbul petek servisi ve uygun istanbul petek servisi ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis istanbul petek servisi gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin istanbul petek servisi olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

#Koralay teknik# Kombi bakım arıza Klima bakım sök tak taşıma montaj Petek temizliği yerden petek servisi ısıtma temizliği Beyaz eşya bakım arıza Termosifon bakım arıza

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page