Not known Details About oyun bilgisayarları

Wiki Article



Bunun yanında işlemci, ekran kartı ve diğer donanım bileşenlerini, yük altındayken başarılı şekilde soğutması, oyun bilgisayarının “iyi” sıExtra fatını almasını sağlar.

En iyi oyun RAM yapılandırmasına sahip bir donanım bekliyorsanız, Strix Scar fifteen’in DDR5 kullandığını duymaktan memnun kalacaksınız.

Biraz daha yüksek fiyatlı modellerden devam edecek olursak Intel Main i7 işlemci kullanan Dell Gaming G15 5511’in oyun performansı anlamında iddialı bir product olduğunu görüyoruz. Çift hava girişli termal tasarımı ile oyun oynadığınız sırada serin kaldığından emin olacağınız bu bilgisayarın oyunlar için sahip olduğu özel ayarlar ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taşıgentlemanız mümkün olacak.

Yapay zekâ ile bezenmiş ve desteklenmiş grafiklerle, en yüksek performans garantisiyle ve RTX teknolojisinden en iyi verimi alabileceğiniz detaylandırılmış bir kasa.

MSI sistemleri arasında en çOkay satış yapan ve dolayısıyla stoklarda bile bulmakta zorlanacağınız türde bir hazır sistemdir. Özellikleri ise başlıca:

İşletim sistemi Home windows olmayan modellerden devam edecek olursak Dell G15 5510 oyuncu bilgisayarının da oyuncuların sıklıkla tercih ettiği bir product olduğunu görüyoruz. İşletimci olarak Intel Core i5’in kullanıldığı bu bilgisayarın, fiyat-performans olarak bakıldığında oldukça tatmin edici olduğu söylenebilir.

All that said, it doesn’t skimp on connectivity or battery lifetime, making it a great device for both of those gaming and lightweight responsibilities such as Place of work operate or analyze.

Bunun yanında oyuncu oyun bilgisayarları bilgisayarlarının vazgeçilmezleri klavye ve mouse setlerini oyuncuların kendi rahatlıklarına göre seçmeleri oyunlarından üst düzey zevk almalarını sağlar. SSD tercihi aynı zamanda oyunun açılma süresini de hızlandıracağından oyunun keyfinin kısa sürede kazanılmasına lawnımcı olacaktır.

Kesintisiz on the net oyunlar ve on the internet yayınlar için yüksek bağlantı hızını desteklemeli ve dış ortamlarda da oyun oynayabilmek için kolay taşınabilecek kadar hafif olmalıdır.

sixteen GB RAM desteği bulunan cihaz, bu sayede en yeni oyunlarda takılma sorununu ortadan kaldırıyor.

This means typical cleaning and making certain your video game configurations are always optimized so your components isn’t Doing the job additional time every time you boot up a match.

Oyunlarla uyumlu bilgisayarların daha maliyetli olmalarının nedeni oyun grafiklerinin ve kapladıkları alanların daha fazla özelliğe ihtiyaç duymalarından kaynaklanır. Bu ihtiyaçları karşılamak için masaüstü oyun bilgisayarlarında gelişmiş ekran kartları ve yüksek işlemciler bulunur.

İnternet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla kişisel verileriniz; web-site kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla işlenmektedir.

İddialı bilgisayarlara sahip HP’nin oyuncu bilgisayarlarına bakacak olursak Intel Main i7 işlemciye sahip HP Gaming Pavilion’un sıkça tercih edilen modellerden biri olduğunu görüyoruz. Gelişmiş termal soğutmalı çift fanlı sistemi ile oyun oynarken hava akımının great olmasını oyun bilgisayarları sağlayan bu dizüstünün canlı ve sürükleyici tasarımıyla ilgi çektiği kesin.

Report this wiki page